Despre Noi

MIRVA REVALCON INVEST SRL - dupa o perioada in care timp de 7 ani incepand cu anul 2007 activitatea a fost desfasurata sub forma de PFA – de catre MIHAI M VALENTIN EXPERT EPI incepand cu anul 2015 datorita cresteri numarului de clienti si din dorinta cresteri calitati serviciilor prestate dar si a numarului de parteneri in cadrul firmei , a fost necesara transferarea activitati catre SC MIRVA REVALCON INVEST SRL devenita membru corporativ ANEVAR incepand cu anul 2015 domeniile de bază fiind evaluarea proprietăţilor imobiliare, evaluarea maşinilor şi echipamentelor, evaluare de intreprinderi.


Destinaţia rapoartelor de evaluare sunt garanţii bancare, raportări financiare, vânzare-cumpărare, asocieri, fuziuni, lichidări, informarea clientului etc.


Serviciile furnizate mai includ şi elaborarea de planuri de afaceri, studii de fezabilitate, proiecte pentru finanţare, servicii de consultanţă financiară, servicii de consultanta imobiliara.


Activitatea se desfăşoara la nivelul judetelor Prahova, Buzau, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Arges, Slobozia, Brasov, Bucuresti dar si pe plan naţional, prin evaluatori colaboratori în celelalte judeţe, asigurând o bună cunoaştere a pieţei imobiliare din Romania.


Avand experienţă în domeniul evaluării de 11 ani, scopul principal fiind prestarea unor servicii la calitatea şi standardul cel mai bun al profesiei, perfecţionarea, pregătirea continuă şi promovarea celor mai bune practici in domeniul de activitate.


Servicii

Evaluarea proprietatilor imobiliare si bunuri mobile pentru garantarea imprumuturilor

Evaluari de afaceri

Evaluari pentru raportarea financiara

Evaluarea proprietatilor imobiliare pentru tranzactii intre diverse societati si/sau persoane fizice

Evaluarea pentru impozitare

Evaluari pentru executari silite la solicitarea executorilor judecatorești / bancari sau a institutiilor

Evaluari pentru insolvente si reorganizare

Evaluari pentru restituire in natura si despagubiri banesti in sensul Legii 10/2001

Verificari de evaluari


SC MIRVA REVALCON INVEST este din anul 2015 membru CORPORATIV ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România) autorizatie nr 0504. Lucrările sunt realizate cu respectarea Standardelor de evaluare a bunurilor editate ANEVAR , a Standardelor Internaţionale de Evaluare (IVS) şi recomandărilor asociaţiei profesionale, fiind respectate de catre angajati, parteneri - membri titulari/corporativi ANEVAR.


Date de contact

Ploiesti - Str. Vasile Conta nr 1, bl 34A2, et 1, ap 5, Prahova, Romania

Tel/Fax: - 0344.196.533

Mob: 0722.645.620

E-mail: office@mirvagrup.ro